<h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ</h2><p>Η τεχνολογία μας βασίζεται στην επαναστατική μέθοδο, η οποία μέσω της οξυγόνωσης και του ειδικού εξοπλισμού, που περιέχει το σύστημα, παράγει βακτηρίδια από το ίδιο το σώμα, που δέχεται. Παράλληλα με σύστημα προστασίας βακτηριδίων που διαθέτει...</p> <h2>ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ</h2><p>Το βιοντίζελ είναι η καθαρότερη καύση, ανανεώσιμη, εναλλακτική λύση παραγόμενη από φυτικά και ζωικά λίπη. Είναι ασφαλές στην χρήση του, για όλες τις μηχανές ντίζελ και έχει καταχωρηθεί με την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ως καύσιμο και ως</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.walleco.com.gr/more2.php?l=el&id=2356' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΒΙΟΑΕΡΙΟ</h2><p>Η αναερόβια επεξεργασία του οργανικού κλάσματος γίνεται σε κλειστούς βιοαντιδραστήρες κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με του όγκου και την βιολογική επεξεργασία τους.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.walleco.com.gr/more2.php?l=el&id=2355' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η  Wall Eco είναι εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στον χώρο των Α.Π.Ε, με τις πιο σύγχρονες οικολογικές τεχνολογίες.

Η Wall eco, σε συνεργασία με τις πιο καταξιωμένες ξένες εταιρείες, ενεργοποιείται στον Ελλαδικό χώρο, δημιουργώντας projects βιοαερίου, βιοντίζελ  και συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικοί), προκειμένου να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν βιώσιμες επενδυτικές προτάσεις.

Σκοπός μας είναι η διάδοση και εφαρμογή σύγχρονης οικολογικής  τεχνολογίας με όλες τις πιστοποιήσεις. Αναπτύσσουμε:

  • Projects για μονάδες παραγωγής βιοντίζελ με ενζυματική διαδικασία με την τεχνολογία Wall – enzyme από το  Ισραήλ.
  • Projects για μονάδες παραγωγής βιοαερίου από οργανικά απόβλητα και
  • Διάθεση συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων με την τεχνολογία της Utp-umwelttechnik – Γερμανίας.

 

 

UTP – UMWELTTECHNIK 


Η WALL ECO,   εδώ και τρία χρόνια δραστηριοποιείται στην προώθηση σύγχρονων οικολογικών κατασκευών με  κύριο θέμα ‘’διαχείριση οργανικών αποβλήτων – διαχείριση αστικών και ιδιωτικών λυμάτων και στην διαχείριση υδάτινων πόρων .
Στον τομέα της διαχείρισης λυμάτων σε συνεργασία με την γερμανική εταιρία

“UTP-UMWELTTECHNIK ’’ δίνει λύσεις στο χρόνιο πρόβλημα της διαχείρισης λυμάτων οικισμών, ξενοδοχειακών μονάδων, κάμπινγκ, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κατοικιών, πλυντήρια αυτοκινήτων και άλλα. Η Wall eco, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UTP-Germany  σε Ελλάδα και Κύπρο, και σε συνεργασία με την επιστημονική και τεχνική της ομάδα , μπορεί να δώσει λύσεις στο υπαρκτό πρόβλημα του κάθε επιχειρηματία, ξενοδόχου, οικισμού, δήμου  ή ιδιώτη.

Τα συστήματα της “utp’’  διαχειρίζονται πλήρως τον υδάτινο όγκο , κατανάλωσης  λυμάτων με δυνατότητες επιστροφής, μέρους αυτού για την επαναχρησιμοποίηση του σε καζανάκια WC , δεξαμενές πυρόσβεσης, άρδευση, πότισμα, κοινόχρηστο χώρο (κηπαία – δένδρα – γκαζόν). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε μείωση του κόστους λειτουργίας.

Τα συστήματα αυτά, έχουν εφαρμοστεί σε όλη την δυτική και ανατολική Ευρώπη και Ρωσία με άριστα αποτελέσματα.

Στον Ελλαδικό χώρο πετύχαμε ως “WALL ECO ’’ σε συνεργασία με την “UTP ’’ χαμηλό κόστος κατασκευής και χαμηλό κόστος συντήρησης. Αυτό το πετυχαίνουμε σε συνεργασία με κατά τόπους κατασκευαστικές εταιρείες και τεχνικά γραφεία ή με υπόδειξη του πελάτη,  κατασκευάζοντας την υποδομή με τεχνικά σχέδια τα οποία παρέχονται δωρεάν, από την “WALL ECO”. Η εταιρεία μας στην συνέχεια τροφοδοτεί τον μηχανολογικό εξοπλισμό και το θέτει σε λειτουργία. Κατόπιν τούτου μεταδίδει τεχνογνωσία στις κατά τα τόπους τεχνικές εταιρείες ή στον υπεύθυνο τεχνικό της ξενοδοχειακής μονάδας για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πελάτη στο σέρβις της μονάδας.

Έχοντας την απόλυτη ευθύνη η WALL ECO,  με σεβασμό προς τον επενδυτή για μια δια-χρονική συνεργασία.

Η UTP,  διαθέτει προκατασκευασμένα συστήματα βιολογικής επεξεργασίας των αποβλήτων, και η τεχνολογία της είναι πιστοποιημένη με την γενική έγκριση της  DIBT στο Βερολίνο. ( Γερμανικό Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών). Το μικρό εργοστάσιο υγρών αποβλήτων είναι βασισμένο σε πέντε διαφορετικές  38 – Τεστ εβδομάδων από την ΡΙΑ Ινστιτούτο στο Λάχεν, και κάθε kiarofix  εργοστάσιο, έχει την σήμανση CE που επιτρέπει σε μια συναρμολόγηση σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα . Όλος ο εξοπλισμός της  UTP,  συνοδεύεται με πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 

WALL – ENZYME 


Το βιοντίζελ είναι η καθαρότερη καύση, ανανεώσιμη, εναλλακτική λύση παραγόμενη από φυτικά και ζωικά λίπη. Είναι ασφαλές στην χρήση του, για όλες τις μηχανές ντίζελ και έχει καταχωρηθεί με την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ως καύσιμο και ως πρόσθετο καυσίμου.Από το 2007, η  WALL – ENZYME, έχει φύγει προς τα εμπρός, με ένα είδος Biocatalyst, (ακινητοποιημένο ένζυμο) για την παραγωγή του βιοντίζελ,για την λειτουργία της βιομηχανικής,αυτό που πολλές εταιρείες, το θεωρούν πρόκληση.Μία από τις δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι,η εισαγωγή τεχνολογικού εξοπλισμού για παραγωγή βιοντίζελ με ενζυματική διαδικασία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πλέον η παγκόσμιας πατέντας < ενζυματική διαδικασία παραγωγής βιοντίζελ> αποκτηθέν δικαίωμα της Wall eco και στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο, με πολλά οφέλη προς τους παραγωγούς και γενικά προς τους επενδυτές project βιοντίζελ, που λύνει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: το αυξημένο κόστος ενέργειας, το αυξημένο κόστος διαχείρισης αποβλήτων, η κακής ποιότητας βιοντίζελ κ.α. Με την ενζυματική διαδικασία, πετυχαίνουμε χαμηλότερο κόστος παραγωγής και ασφαλέστερη διαδικασία παραγωγής βιοντίζελ. Η  Wall eco αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα την WALL ENZYME  – Israel.

Η WALL – ENZYME, έχει αναπτύξει ικανά ένζυμα, μεθανόλης - ανθετικά,  εστεροποιώντας μετεστεροποίηση συστατικών ελαίων και βραχείας αλυσίδας αλκοόλες, για το σχηματισμό βιοντίζελ.Τα Biokatalyst, έχουν αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική για τους αλκαλικούς / όξινους συμβατικούς καταλύτες.

Αυτή η τεχνολογία αιχμής, αναπτύχθηκε για την δημιουργία υψηλής ποιότητας βιοντίζελ, από φυτικά έλαια, φύκια, πετρέλαια, απόβλητα μαγειρικών λαδιών, καφέ λίπος, και ζωικά λίπη. Η WALL – ENZYME, έχει πιλοτικές εγκαταστάσεις  ενζυματικές, καταλυόμενες  με παραγωγή βιοντίζελ, οι οποίες έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο : Στις ΗΠΑ, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ισραήλ και Σιγκαπούρη.                  

Η Wall Eco μετά από τριετή έρευνα ανάπτυξης μονάδων βιοαερίου στον ελλαδικό χώρο εστίασαν την προσοχή τους κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα λόγω των αποτελεσμάτων των ερευνών στην ύπαρξη πολλών παραγωγικών μονάδων όπως κτηνοτροφικές, πτηνοτροφικές, επεξεργασία τροφίμων, γαλακτοκομικές και πολλές άλλες οι οποίες παράγουν τεράστιες ποσότητες οργανικών αποβλήτων και δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στη διάθεση αυτών.

Η κρατική μέριμνα λόγω και της ιδιάζουσας οικονομικής κατάστασης του κράτους αδυνατεί να δώσει λύση σε αυτό το μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό δίνεται η δυνατότητα να μπορούμε πλέον με ιδιωτικές επενδύσεις ή με επενδύσεις των εταιριών που έχουν την τεχνολογία διαχείρισης οργανικών αποβλήτων να λειτουργήσουν πλέον στην αγορά αυτή δίνοντας λύση στο πρόβλημα διάθεσης οργανικών αποβλήτων με ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη προς τους επενδυτές.

Από την ιδέα στην υλοποίηση, ένα έργο ενέργειας απαιτεί μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία όλων των ειδικοτήτων . Διακρίνεται από τον συνδυασμό της πολύχρονης εμπειρίας με τον νέο τρόπο σκέψης.  Οι αρμοδιότητες φθάνουν από την γεωργική τεχνογνωσία πάνω από το περιβαλλοντικό δίκαιο, την μηχανική κατασκευή, την λειτουργία και συντήρηση  των μονάδων παραγωγής βιοαερίου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί κατά το ανώτατο όριο, η οικονομική βιωσιμότητα και η λειτουργική ασφάλεια , έχουν εξοπλίσει τις μονάδες βιοαερίου τους με εξαρτήματα τα οποία έχουν αποδειχθεί με τη μακροχρόνια λειτουργία τους. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν στο ενεργητικό τους , περίπου 170 μονάδες σε λειτουργία.

Φιλοσοφία της εταιρείας δεν είναι να κατασκευάσουν μόνο μια  μονάδα υψηλής κερδοφορίας  αλλά κυρίως να επιτευχθεί η προστασία του τόπου, όπου δημιουργείται και να κατασκευάσουν μια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον . Η πρόγνωση της αποδοτικότητας εκτιμάται από τεχνολογικές, οικονομικές και οικολογικές πτυχές. Οι πολιτικοί μηχανικοί της Bioconstruct  αναλαμβάνουν το σύνολο της επίβλεψης κατασκευών, την κατασκευή της ζύμωσης, την εγκατάσταση των αντλιών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σωληνουργικές εργασίες και όλη την εγκατάσταση των δεξαμενών μέχρι και την λειτουργία της μονάδας.